Vandaag begint eigenlijk vakantie en ga ik met de trein van Roermond naar Schiphol en overnacht daar in nacht in het van der Valk Schiphol A4 hotel. Dit is een stuk minder stress dan de dag van de vlucht vanuit Roermond met de auto naar Schiphol te gaan. Ik neem de trein van 15:00 van Roermond naar Schiphol. Gelukkig gaat deze trein direct naar Schiphol en hoef ik niet over te stappen. Mijn jongste broer brengt mij naar het station en ik wordt door hem en mijn moeder uitgezwaaid. De vakantie is begonnen !!

Onderweg richting Schiphol

Rond 17:30 kom ik aan op Schiphol. Ik ga richting uitgang en ook zoek naar de shuttle van het v/d Valk hotel. Na een kwartiertje wachten komt de shuttlebus. Instappen en dan onderweg richting het hotel.

Rond 18:00 uur check ik in en ga naar de kamer. Deze ziet er goed uit en is prima voor een nachtje.
Daarna ga ik op zoek naar een plek om wat te eten. Ik kom uit bij het brugrestaurant over de A4. Na hier wat gegeten en gedronken te hebben loop ik terug naar het hotel, Hier drink ik nog wat aan de bar en ga op tijd weer terug naar mijn kamer. Nog wat TV kijken en dan ga ik naar bed, morgen heel vroeg op en met de eerste shuttlebus weer richting Schiphol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *